preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ostrog Kaštel Lukšić

 > Naslovnica
Novosti

Odbojka - državno natjecanje

Autor: Nebojša Omašić, 3. 6. 2017.

 

OSTROŽICE TREĆE U HRVATSKOJ!!!


Ajmo ispočetka...Kako za sedme i osme, tako je i za pete i šeste razrede školsko prvenstvo davno počelo. Na početku drugoga polugodišta  se 319 škola iz cijele države počelo lagano obračunavati kroz najniži gradski rang, pa zonu, pa županiju, pa regiju da bi na koncu u Vinkovcima istrčale... ne zagrebačke frajle, nego četiri najbolje ekipe u Hrvatskoj! Nemilosrdan zdrijeb (kao i uvijek) nas je odmah spojio s prvim favoritom...domaćinima...

Osijekom, koji je u ovom uzrastu prije mjesec dana bio i klupski prvak u Rovinju. Iako smo se pomno i studiozno na temelju naših prijašnjih saznanja pripremali za tu opaku panonsku škvadru, nije pomoglo, nismo mogli, šaptom smo pali, ali ne od bilo koga, nego od zasluženog budućeg prvaka. Nakon utakmice ostao je dojam da smo mogli više, ali gledajući Osijek u završnici protiv Pule, priznali smo da su definitivno koplje ispred svih ili bar nijansu, pa im od srca čestitamo. Nakon tog poraza od 2:0, unatoč nekim vodstvima, čekali smo poraženog iz para Zagreb-Pula i dočekali veliki Zagreb tj.ekipu starog asa OŠ Vjenceslava Novaka. Predrage Ostrožice nad svojim protivnicacama ispoljavaju svu bol tako da su im skoro trebale kacige, a publika se s pravom pitala "pa 'ko ove može dobit"??!  I tako, na kraju balade eto pokala i medalja za 3.mjesto i s njima brdo smijeha i osmijeha, što je struku posebno razveselilo! Valjda još nije nas red da budemo prvi, ali se tome primičemo i Bogu fala nadamo. Pokale i medalje je uručio emeritus vinkovačke odbojke legendarni Stipe Tomic, a kompletan program vodila naša šibenska vila Margit Vrbičić. Ukratko, čestitke svim Predragim Ostrožicama na fajtu i junaštvu, te zasluzeno osvojenom trećem mjestu, a posebno njihovim roditeljima i učiteljima koji su krasno i odgojili ovo ratoborno odbojkaško pleme! Nastupile su: Maja Visic, Ana Ergovic, Anita Rogulj, Leonarda Vukadin, Dora Juric, Martina Raca, Patricia Grguric, Antea Kapitanović, Ana Mateljan, Magdalena Patrlj, Brigita Jerkan i Ana Skorup!

Još ćete čuti za nas!!!
Vremenik

 

 
Kalendar
16.09.2017. 08:45
16. do 22. rujna - Europski tjedan kretanja
Svake godine, počevši od 2002., Europski tjedan mobilnosti (European Mobility Week) se organizira od 16. do 22. rujna i posvećen je održivom kretanju / mobilnosti.

Carnet vijesti
18.09.2017. 13:07
Još dva dana za prijavu na e-tečaj Moodle dizajner
Upisi u drugu grupu CARNetovog masovnog online tečaja Moodle dizajner još uvijek traju, a svi zainteresirani mogu se prijaviti najkasnije do 19. rujna 2017. godine u ponoć. Obrasci za prijavu dostupni su putem stranica CARNetovog mrežnog sjedišta .

BUG-Što je novo?
19.09.2017. 18:30
Wolfenstein II - stop nacistima! (GM Video)
GM Video

16.09.2017. 01:00
Glass Planner (App dana)
App dana

09.09.2017. 01:00
EuroBasket 2017 (App dana)
App dana

 
Kalendar rada

 
Prijevoz učenika

 
Kad zvoni?

      

 
Kurikulum

 
 
Sigurnost na internetu

 
 
 
 

 
 > Naslovnica
CMS za škole logo
Osnovna škola Ostrog Kaštel Lukšić / Put Sv. Lovre 2, HR-21215 Kaštel Lukšić / os-ostrog-kastelluksic.skole.hr / os-ostrog@os-ostrog.hr
preskoči na navigaciju