preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ostrog Kaštel Lukšić

 > Naslovnica
Novosti

GRADSKO ODBOJKAŠKO PRVENSTVO

Autor: Nebojša Omašić, 26. 1. 2018.

NEMA IM RAVNIH – OSTROŽICE OPET UVJERLJIVO PRVE

U lukšićkom Domu odbojke održano je 24.siječnja Prvenstvo grada Kaštela za učenice sedmih i osmih razreda na kojem je nastupilo svih pet kaštelanskih škola: OŠ „Ostrog“Kaštel Lukšić, OŠ „Knez Trpimir“Kaštel Gomilica, OŠ „Knez Mislav“Kaštel Sućurac, OŠ „Bijaći“Kaštel Novi i OŠ Filipa Lukasa Kaštel Stari.

 

   

Nakon izvlačenja u pretkolu su se našli Lukšić i Stari na žalost naše dobre vile iz Staroga, učiteljice Marije Žižić. Malo livo, malo desno pa s dva puta po 25:10 i eto plasmana u polufinale kontra Novoga. Bijaćke vile, učiteljicȇ Lucije Prnić također nisu pružile veći otpor pa semafor staje na 25:7 i 25:11 za Ostrožice iz Lukšića.

   

U drugom polufinalu sastali su se Gomilica Maje Tukić i Sućurac starog asa Siniše Čeke. Sućurke, iako rukometaški nastrojene, pokazuju dobru odbojku, ali cure gomiliško-kambelovske treniraju u Marini Kaštela i ne dopuštaju iznenađenje pa je pobjeda od 2:0 neupitna. U finalu su dame iz Gomilice praktički igrale do 18-og poena prvog seta i tu je priča bila gotova, pa su lušićke Ostrožice ponovo slavile 1. misto i plasman na zonsko prvenstvo.

Za OŠ OSTROG ginile su: 

Marija Vukorepa Crna, Marija Vukorepa Bijela, Matea Vranješ, Martina Raca, Dora Jurić, Ana Ergović, Anđela Cikojević, Anita Rogulj, Marta Kačanić, Maja Visic, Leonarda Vukadin, Nina Strize i Marina Rodin. Na kraju fala Juki na bezgrešnom suđenju, svim damama na učestvovanju, publici i navijačima i posebno Ostrožicama koje su još daleko od cilja!

REZULTATI:

PRETKOLO: Stari-Lukšić 0:2 (10:25, 10:25)
POLUFINALE: Lukšić-Novi 2:0 (25:7, 25:11)
POLUFINALE: Gomilica-Sućurac 2:0 (25:13, 25:11)
FINALE: Lukšić-Gomilica 2:0 (25:18, 25:11)

POREDAK:

1. OŠ OSTROG-KAŠTEL LUKŠIĆ
2. OŠ Kneza Trpimira-Kaštel Gomilica
3. OŠ Kneza Mislava-Kaštel Sućurac
4. OŠ Bijaći-Kaštel Novi
5. OŠ Filipa Lukasa-Kaštel Stari
Okvirni vremenik

Okvirni vremenik - 2. polugodište

 

 
Kalendar
21.02.2018. 09:00
21. veljače - Međunarodni dan materinjeg jezika
Materinji ili materinski jezik je termin kojim označavamo prvi jezik koji neka osoba nauči u svojoj obitelji. Stručnjaci tvrde da je znanje materinskog jezika vrlo važno pri formiranju mišljenja, a istraživanja pokazuju da osoba koja nije svladala svoj materinski jezik ima problema s učenjem ne samo drugih jezika već i s učenjem uopće.

Carnet vijesti
13.02.2018. 16:47
Potpredsjednik Europske komisije posjetio OŠ Izidora Kršnjavoga
Potpredsjednik Europske komisije, Andrus Ansip koji danas boravi u službenom posjetu Republici Hrvatskoj, obišao je zajedno s predsjednicom Republike Hrvatske, Kolindom Grabar-Kitarović te ravnateljem CARNET-a, Goranom Kezunovićem zagrebačku Osnovnu školu Izidora Kršnjavoga, jednu od 151 škole koja je uključena u provedbu pilot projekta „e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola“.

BUG-Što je novo?
22.02.2018. 07:00
Lenovo ThinkPad Yoga 370 - Fleksibilni profesionalac
Lenovo u svojoj ponudi poslovnih konvertibilnih prijenosnika ima nekoliko modela ThinkPada Yoga. Mi smo imali prilike isprobati model Yoga 370, koji pripada srednjem segmentu Lenovove ponude

22.02.2018. 07:00
Apple će nabavljati materijale za baterije direktno od izvora
Prema pisanju Bloomberga, Apple će navodno promijeniti svoju dosadašnju politiku te će kontaktirati i sklopiti direktnu suradnju s predstavnicima rudnika kobalta mimo proizvođača baterija

22.02.2018. 07:00
Iskon u novom paketu nudi brzine od 200 Mbps
Radi se o prvoj komercijalnoj implementaciji G.Fast tehnologije u Hrvatskoj, koja uz FttH omogućuje brzinu Interneta od 200 Mbps u 250.000 hrvatskih kućanstava

 
Kalendar rada

 
Prijevoz učenika

 
Kad zvoni?

      

 
Kurikulum

 
 
Sigurnost na internetu

 
 
 
 

 
 > Naslovnica
CMS za škole logo
Osnovna škola Ostrog Kaštel Lukšić / Put Sv. Lovre 2, HR-21215 Kaštel Lukšić / os-ostrog-kastelluksic.skole.hr / os-ostrog@os-ostrog.hr
preskoči na navigaciju