preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ostrog Kaštel Lukšić

 > Naslovnica
NOVOSTI

10.KREATIVNI LIKOVNI NATJEČAJ „VOLIM MLIJEKO!“

Autor: Administrator , 28. 9. 2022.

Ovogodišnji učenici 4. c razreda, a prošlogodišnji učenici 3. c razreda, pod mentorstvom učiteljice Jelene Vrtlar, na Likovno-kreativnoj grupi sudjelovali su u desetom likovnom natječaju „Volim mlijeko!“ na temu šuma. 
Djeca su rado sudjelovala u ekoprojektu Dukata jer je svaki poslani rad trebao rezultirati sadnjom 1 sadnice stabla. Njihove će likovne interpretacije teme rezultirati sadnjom 14 sadnica. 
Dukat je ovih dana učenike ugodno iznenadio jer su svi učenici kao zahvalu za sudjelovanje u velikom ekoprojektu dobili zasluženo priznanje u vidu pohvalnice s otisnutim imenom i prezimenom svakog učenika koji je sudjelovao u natječaju. Oduševljenje učenika je bilo neopisivo kada su im uručena priznanja. Na natječaju je sudjelovalo 400 osnovnih škola diljem zemlje. Nije nedostajalo zanimljivih, maštovitih i promišljenih radova šuma i šumskog svijeta. Zahvaljujući djeci i učiteljima Dukat će ovoga proljeća u Gorskom kotaru posaditi 10.000 sadnica stabala u suradnji s Hrvatskim šumama. 
Iz učeničkih radova tako će uistinu niknuti šuma!
                                                        učiteljica Jelena Vrtlar
eDnevnik

Slikovni rezultat za e dnevnik za roditelje

CMS za škole logo
Osnovna škola Ostrog Kaštel Lukšić / Put Sv. Lovre 2, HR-21215 Kaštel Lukšić / os-ostrog-kastelluksic.skole.hr / os-ostrog@os-ostrog.hr
preskoči na navigaciju