preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ostrog Kaštel Lukšić

 > Naslovnica
NOVOSTI

POZIV RODITELJIMA ZA SUDJELOVANJE U ONLINE ANKETI - UPRAVLJANJE DJEČJEM KORIŠTENJU MOBITELA

Autor: Administrator , 2. 11. 2022.

Poštovani roditelji, 
pozivamo Vas da sudjelujete u istraživanju „Uloga roditeljskog ponašanja u upravljanju dječjim korištenjem mobitela”, koje se provodi u okviru projekta „Digitalna tehnologija u obitelji: obrasci ponašanja i učinci na razvoj djece“ (https://www.unicath.hr/d-e-c-i-d-e).

 Cilj istraživanja je ispitati roditeljsko upravljanje dječjim korištenjem mobitela, roditeljske internetske vještine i probleme u ponašanju kod djece. Istraživanje je i dio predistraživanja za potrebe izrade doktorske disertacije Katarine Perić Pavišić, mag. psych., na Sveučilištu u Zagrebu, za koju je dobiveno pozitivno mišljenje Etičkog povjerenstva Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta. Istraživanje ima potvrdu Etičkog povjerenstva Hrvatskog katoličkog sveučilišta.

 U istraživanju se nigdje ne traži da se upiše ime i prezime osobe te će se rezultati prikazati na razini cijele grupe roditelja koji budu sudjelovali u istraživanju u znanstvenim i stručnim radovima te doktorskoj disertaciji. Pozivamo Vas, roditelje djece osnovnoškolske dobi, da popunite upitnik u trajanju od 20 minuta koji se nalazi na sljedećoj poveznici:  https://forms.gle/7pGFcjGyV67Xo4vm9

 Vaši će odgovori biti vrijedan izvor informacija koji će pomoći Katarini Perić Pavišić u izradi doktorske disertacije te pomoći stručnjacima u oblikovanju smjernica za savjetovanje.

 Unaprijed zahvaljujemo na vremenu, pomoći i suradnji!

S poštovanjem
u ime tima istraživanja
Katarina Perić Pavišić, mag. psych.
Kontakt: Katarina.Peric@pilar.hr
eDnevnik

Slikovni rezultat za e dnevnik za roditelje

CMS za škole logo
Osnovna škola Ostrog Kaštel Lukšić / Put Sv. Lovre 2, HR-21215 Kaštel Lukšić / os-ostrog-kastelluksic.skole.hr / os-ostrog@os-ostrog.hr
preskoči na navigaciju