preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ostrog Kaštel Lukšić

 > Naslovnica
Vijesti

Regionalna konferencija o kibernetičkom nasilju i kibernetičkoj sigurnosti

Autor: Administrator , 14. 11. 2022.

Pravobraniteljica za ravnopravnost spolova i Europska mreža za inicijativu Hrvatske – ENIC pozivaju Vas na jednodnevnu „Regionalnu konferenciju o kibernetičkom nasilju i kibernetičkoj sigurnosti s posebnim naglaskom na mlade i žene“ koja se organizira dana 15. studenoga 2022. (utorak), u vremenu od 9:30 – 13:30 sati .
 Konferencija se organizira hibridno (u živo i on-line) te Vam dostavljamo u privitku publikaciju i  program konferencije, a u nastavku link  za praćenje konferencije u živo putem live streaming-a :

Video link: https://vimeo.com/event/2597183

Naime, konferencija je prvenstveno usmjerena na mlade ljude i žene iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije, i to:
Učenike/ce osnovnih i srednjih škola te studente/ce, posebice na žensku populaciju; mladi/e znanstvenici/e, mladi i žene uključeni u rad organizacija civilnog društva koje se bave mladima, mlade žene uključene u rad ženskih nevladinih organizacija i studentice ženskih studija.  Osim toga, na konferenciju pozivamo zaposlenike/ce s mladima, školske profesore/ice i stručnjake/inje, sveučilišne i akademske profesore/ice te stručne djelatnike/ce iz cijele regije kako bi dobili uvid u različite oblike cyber nasilja koje posebno mladi i žene su izložene. Ovo je važno kako bi navedeni dionici mogli prepoznati i spriječiti svaki oblik nasilja, između ostalog nad učenicima/ama s kojima svakodnevno rade u Hrvatskoj i u regiji.

Konferencija ENIH i PRS, 15.11.2022.

Program konferencije
eDnevnik

Slikovni rezultat za e dnevnik za roditelje

CMS za škole logo
Osnovna škola Ostrog Kaštel Lukšić / Put Sv. Lovre 2, HR-21215 Kaštel Lukšić / os-ostrog-kastelluksic.skole.hr / os-ostrog@os-ostrog.hr
preskoči na navigaciju