preskoči na sadržaj

Osnovna škola Ostrog Kaštel Lukšić

 > Naslovnica
Novosti

JOŠ JEDAN NASLOV NA PRAVO MJESTO

Autor: Nebojša Omašić, 22. 5. 2017.

U „ lušićkoj arenici“ je odigrano Županijsko prvenstvo u odbojci za učenice petih i šestih razreda na kojem su nastupila četiri prvaka zone:

OŠ Bol Split
OŠ Mertojak Split
OŠ Tučepi
OŠ Ostrog Kaštel Lukšić 

 

Fotogalerija

Nakon izvlačenja formirani su parovi polufinala:

1. OŠ Ostrog Kaštel Lukšić - OŠ Mertojak Split 2:0 (25-7, 25:9)

Po samo rezultatu se primjećuje dominacija Ostrožica koje su na izdisaju sezone željne jednog pravog rezultata koji je, eto, silom prilika već izmakao, pa se zato na ovom natjecanju ide "na nož" i do kraja. Poeni su uglavnom upisani iz jakih servisa, ali bilo je i dobrih prijema, dizanja i na koncu bombižavanja na smeču. Odigralo je svih deset Ostrožica pa sreći nije bilo kraja. Kroz laganu marendu čekalo se protivnika u finalu...

2. OŠ Bol Split - OŠ Tučepi 2:0

U drugom polufinalu je odigrana skroz drukčija i ravnopravnija utakmica što je publika znala iskoristit aplauzom i podrškom. Uz puno borbe pobjedu odnose Spliće i tako idu u finale na megdan Ostrožicama.

ZA 3. MJESTO: OŠ Mertojak Split - OŠ Tučepi 2-1

Unatoč velikoj borbi i nekoliko meč lopti, male Tučepljanke nisu uspjele osvojiti broncu i vratiti se kućama s medaljama, pa tako 3.mjesto osvaja OŠ Mertojak Split.

FINALE: OŠ Ostrog Kaštel Lukšić - OŠ Bol Split 2:0 (25:7, 25:14)

Unatoč bobenim Boljankama, dogodila se repriza prvog susreta u kojoj Ostrožice demonstriraju snagu i moć u svim segmentima odbojkaške igre što se vidi i iz rezultata, pa naslov još jednog županijskog prvaka ide na pravo misto!

Ostrožice su nastupile u sastavu:

Maja Visic, Ana Ergović, Dora Jurić, Martina Raca, Leonarda Vukadin, Anita Rogulj, Antea Kapitanović, Ana Mateljan, Magdalena Patrlj i Brigita Jerkan.
Pehare i medalje za prva 3 mjesta uručili su treneri Mertojaka i Lukšića, te županijski koordinator Mirjana Milić koja je svojim nesebičnim angažmanom podigla razinu svih natjecanja.
Sudili su već, pomalo legende - Ivan Jukić i Marko Shannon Šimac.
Čestitke svim curama na lipoj predstavi, a posebne želje idu Ostrožicama koje će već u ovaj utorak, 23-svibnja u Šibeniku na regionalnom tj. poluzavršnom prvenstvu potražiti vizu za državno, pa šta Bog da...

 
Vremenik

 

 
Kalendar
16.09.2017. 08:45
16. do 22. rujna - Europski tjedan kretanja
Svake godine, počevši od 2002., Europski tjedan mobilnosti (European Mobility Week) se organizira od 16. do 22. rujna i posvećen je održivom kretanju / mobilnosti.

Carnet vijesti
18.09.2017. 13:07
Još dva dana za prijavu na e-tečaj Moodle dizajner
Upisi u drugu grupu CARNetovog masovnog online tečaja Moodle dizajner još uvijek traju, a svi zainteresirani mogu se prijaviti najkasnije do 19. rujna 2017. godine u ponoć. Obrasci za prijavu dostupni su putem stranica CARNetovog mrežnog sjedišta .

BUG-Što je novo?
19.09.2017. 18:30
Wolfenstein II - stop nacistima! (GM Video)
GM Video

16.09.2017. 01:00
Glass Planner (App dana)
App dana

09.09.2017. 01:00
EuroBasket 2017 (App dana)
App dana

 
Kalendar rada

 
Prijevoz učenika

 
Kad zvoni?

      

 
Kurikulum

 
 
Sigurnost na internetu

 
 
 
 

 
 > Naslovnica
CMS za škole logo
Osnovna škola Ostrog Kaštel Lukšić / Put Sv. Lovre 2, HR-21215 Kaštel Lukšić / os-ostrog-kastelluksic.skole.hr / os-ostrog@os-ostrog.hr
preskoči na navigaciju